Contactgegevens

Emmastraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

Elly 06-51274876

Rob 06-48142162

Bedrijfstraining

Empathie op de werkvloer 

Een zeer groot deel van jouw werkdag bestaat uit communicatie met collega’s, klanten, stakeholder, patiënten enz. De kwaliteit van de communicatie is bepalend voor de samenwerking. In deze training leer je jouw empathisch vermogen benutten. Want empathie is een belangrijke factor voor succesvol functioneren binnen een organisatie. Het leidt zelfs tot minder fouten in het werk, een betere werksfeer en vermindering van het ziekteverzuim.

In de bedrijfstraining “Empathie op de werkvloer” trainen we het inlevings vermogen en empathisch reageren. Luisteren en herkennen van elkaars gevoeligheden. En omgaan met hiërarchie. Door middel van speelse theateroefeningen wordt op een laagdrempelige manier deze thema’s aangepakt. Tijdens de training krijg je diverse handvatten aangereikt om op de werkvloer toe te passen.

Trainer

Elly Janssen is opgeleid als theaterdocent. Zij heeft al meer dan 30 jaar ervaring in lesgeven binnen haar eigen school, andere onderwijsinstellingen en trainingsbureaus. Door de veelzijdigheid van Elly kan zij veel verschillende doelgroepen trainen.

Waar?

Jansstheater, Emmastraat 40 te Lochem.

Workshops worden uitsluitend gegeven in het Jansstheater. Het optimale leereffect wordt bereikt door de training buiten het bekende werkterrein te geven.

Voor wie?

Of u nu in een winkel werkt of een buitendienst functie hebt. De training is geschikt voor iedereen die kwalitatieve communicatie in zijn of haar werk nodig heeft. Belangrijk voor deze training is dat u bereidwillig bent om uzelf te verbeteren in presentatie, houding en gedrag.


Tarief

Aanmelden

Voor meer informatie of het boeken van een workshop kunt u contact opnemen met:

Elly Janssen, info@jansstheater.nl of bellen naar 0573-254774
Tetske Rouweler, info@tetske.nl of bellen naar 06-13100239

by Sitework