Contactgegevens

Emmastraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

Inschrijving voorwaarden

Inschrijving voor workshops
Inschrijving geschiedt d.m.v. het invullen en ondertekenen het inschrijfformulier. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 5,00 te voldoen bij inlevering van het inschrijfformulier. Inschrijving is voor een hele cursus of workshop en wordt, indien de cursus een vervolg heeft, automatisch verlengd als er niet wordt opgezegd. Er hoeft niet opnieuw te worden ingeschreven.

Opzegging
Opzeggen kan na afloop van een cursus of workshop jaar. Bij tussendoor opzeggen van langere workshops word er één maand opzegtermijn gerekend.

Betaling
Workshops tot 15 lessen in één keer. Wekelijkse cursussen kunnen betaald worden in twee, vier of in tien keer. Gelieve zelf voor uw betaling zorg te dragen.

Wijze van betaling: IBAN nr: NL11RABO 0324 2361 31 t.n.v. Jansstheater, onder vermelding van naam cursist.

Wij versturen in februari en in juli een factuur als herinnering.

Gezinskorting
Bij meerdere leerlingen uit 1 gezin mag er een korting worden toegepast van 10 %.

De korting mag worden toegepast op het gehele bedrag (alle volledige lesgelden opgeteld).

Meerdere lessen korting
Ook bij het volgen van meerdere cursussen of workshops door één persoon, mag er een korting worden toegepast van 10 % op het gehele bedrag (alle volledige lesgelden opgeteld)

Lessen inhalen
Gemiste lessen worden niet gerestitueerd maar mogen worden ingehaald indien er een andere les is van ongeveer gelijk niveau en leeftijd. Vraag aan de docent welke les het beste als inhaalles kan worden gebruikt.

by Sitework