Contactgegevens

Emmstraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

Loop naar de maan

Wij gaan fris van start met het programmaboekje van het Jansstheater voor theaterseizoen 2019/2020. Tevens hebben wij dit jaar weer de tweejaarlijkse musical theatervoorstelling met dit jaar de titel ‘Loop naar de maan’. U als ondernemer heeft de mogelijkheid om theater, muziek en dans in Lochem in warm hart toe te dragen door hierin te adverteren of sponsor te worden. Bekijk in de bijlage alle mogelijkheden! We zien heel graag uw reactie zo snel mogelijk tegemoet.   

 

Één keer in de twee jaar voert de complete theaterschool Jansstheater een musicaltheater voorstelling op. Verdeeld over twee dagen weten de leerlingen van Jansstheater weer een spectaculaire voorstelling neer te zetten. In juni 2019 presenteren de leerlingen van het Jansstheater de musicaltheater voorstelling in de Lochemse Schouwburg. Een eigen geschreven musicaltheatervoorstelling ‘Loop naar de maan’. 

 

Wij hopen dat u een liefhebber bent van theater, muziek en dans en dat u het ook zo belangrijk vindt dat er in Lochem een plaats is waar inwoners hun culturele energie kwijt kunnen. Het hele jaar wordt er door de docenten van het Jansstheater hard gewerkt om de musicaltheater voorstelling in te studeren op professionele manier neer te zetten. Om twee musicaltheater voorstellingen op te voeren is veel tijd, energie en financiële middelen nodig. Jansstheater is afhankelijk van de vrijwilligers en partners die haar een warm hart toe dragen in de vorm van een financiële bijdrage of arbeid. Dankzij jullie kan dit culturele hoogtepunt van Lochem altijd weer terugkomen. 

 

We zien graag jouw warme hart tegemoet!!!! 
Neem contact op met Tetske: Fikst 't: info@tetske.nl of bel naar 06 13 100 239


by Sitework