Contactgegevens

Emmastraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

Elly Janssen

De theaterschool wordt gerund door Elly Janssen, dans en theaterdocent, theatermaker, actrice, regisseur en choreografe. Elly studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Bachelor of Theatre in Education 1e graads), na een lange carrière als dansdocent en choreografe. Ze werkte als dans- en theaterdocent op verschillende theater/dans scholen, instellingen en vakopleidingen. Ze werkte als trainingsactrice en trainer in het bedrijfsleven. Ze regisseerde toneelstukken, musicals, revues, koorconcerten en openluchtspelen. Ze treedt op als actrice en ze heeft haar eigen kleinkunstprogramma Entr’Acte. Veel leerlingen van Elly zijn reeds doorgestroomd naar kunstvakopleidingen, dans, drama, muziektheater en musical.

 

Lianne Spruijt (invaldocent)

Lianne studeerde af aan de Pabo en is leerkracht in het basisonderwijs. Sinds 1998 volgt zij lessen drama en dans van Elly Janssen, voorheen bij Studio Elédance, nu bij het Jansstheater. Zangles volgt ze bij Sara Mens. In 2006 begon Lianne met lesgeven aan de ‘musicalsnuffelklas’, waarbij ze door Elly is opgeleid om theaterlessen te geven. Van  2012  t/m 2019 heeft   danstheater, dans en musicallessen gegeven en is nu een vaste invalkracht.

 

 Marin Krabbenborg

Marin studeert Zang aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. Naast alle werkzaamheden op school, zingt ze bij coverband New Vintage en doet ze geregeld andere projecten met verschillende muzikanten/bands. Ze is al op jonge leeftijd begonnen bij het Jansstheater, eerst met balletlessen en vanaf haar 11e met musicallessen. De vaardigheden die ze hierbij heeft opgedaan, past ze nog altijd toe in haar eigen performances.  “Ik vind het ontzettend leuk en bijzonder dat ik nu als docent weer bij het Jansstheater terug mag komen." 

 

 

by Sitework