Contactgegevens

Emmastraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

Tejatertick i.v.m het Corona virus wordt deze voorstelling verplaatst. nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt

TEJATERTICK speelt een beladen stuk over euthanasie; namelijk ‘De Goede Dood’ van Wannie de Wijn

 

‘Klik’. Even staat de tijd stil. Een laatste blik op zijn geliefden. Bernhard draait zich om en loopt de kamer uit. Dit was het dan.

 

Bernhard heeft besloten zijn leven te beëindigen. Morgenochtend om negen uur zal hij de dodelijke injectie toegediend krijgen van zijn goede vriendin en huisarts Jill. De familie verzamelt zich. Bernhard is er klaar voor. Maar is er wel goed over nagedacht? Is deze fragiele man niet teveel beïnvloed? Zijn er geen andere manieren om hem een beter leven te geven? Is euthanasie wel het beste voor hem? Een emotionele achtbaan volgt. Woede en verdriet, afgewisseld met humorvolle momenten. Precies zoals het is: het Leven; en de dood…..?

 

Tejatertick heeft dit jaar gekozen voor een pakkend en actueel verhaal. Een verhaal over familiebanden en broederschap; over het kiezen voor de dood en alle vragen die daarbij ter tafel komen. Hiermee zet Tejatertick haar traditie voort als het gaat over stukken met actuele draagkracht. Het drama van een confronterend, maar zeer belangrijk onderwerp, verpakt in een mooi en emotioneel beladen stuk.  Er zijn zoveel vragen te stellen; maar echt veel onvoorwaardelijke antwoorden zijn er niet. Wanneer ben je klaar met leven en wie bepaalt dat? Jij? De wereld om je heen? Of word je langzaam naar de dood geleid door bepaalde omstandigheden; wel of niet met voorbedachte rade geschapen? Het zijn akelige gedachten maar zeer relevant.

 

aanvang 20.00 uur

entree € 12,50

reserveren via jansstheater onderstaand formulier  betalen aan de kassa of via www.tejatertick.nl


Reserveren

zaterdag 25 april 2020 - Tejatertick i.v.m het Corona virus wordt deze voorstelling verplaatst. nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt

Naam
*
Adres
*
Postcode + plaats
*
Telefoon
*
Emailadres
*
Aantal
*


Betaalwijze:
Ik betaal contact of PIN in het Jansstheater
Ik maak het bedrag over op IBAN: NL11 RABO 0324 2361 31

Verzenden of afhalen:
Ik kom de kaartjes afhalen in het Jansstheater


Anti spam beveiliging
Type hier het woord "AKKOORD" om het formulier te versturen (in hoofdletters!)

* zijn verplicht
by Sitework