Contactgegevens

Emmastraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

Lien. Lief zonder reden

In dit kleinkunstprogramma  ‘Lief zonder reden’ zie je LIEN op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid.

Op zoek naar netheid stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot sijpelen door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan.

Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling. Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Begeleid door haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan. * Muzikale confrontatiekleinkunst * Veelzijdig talent *

Dubbellaags LIEN debuteerde in 2020 met haar voorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’. Ze speelt met taal en emotie. Daar waar het wringt, valt wat te halen. Scherpzinnigheid in teksten en gevat in muziek.

In haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ trekt zij samen met haar band vele nieuwe registers open. Verwonderd door de aan absurditeit grenzende verstoppogingen van de volwassen mens, zet ze het licht aan. Haar lichaam tot spiegel gemaakt, danst zij in onschuld. En dus is alles bespreekbaar geworden. De kwetsbaarheid die ze tegen het lijf loopt is een geschenk waar ze niets voor terug hoeft. Ze is lief zonder reden.

 

Zondagmiddag 21 Mei. 15.00 uur

entree € 17,50. ( incl. drankje)

 

 

—  https://www.instagram.com/lien.official.nlhttps://www.facebook.com/liencornelissen


Reserveren

zondag 21 mei 2023 - Lien. Lief zonder reden

Naam
*
Adres
*
Postcode + plaats
*
Telefoon
*
Emailadres
*
Aantal
*


Betaalwijze:
Ik betaal contact of PIN in het Jansstheater
Ik maak het bedrag over op IBAN: NL11 RABO 0324 2361 31

Anti spam beveiliging
Type hier het woord "AKKOORD" om het formulier te versturen (in hoofdletters!)

* zijn verplicht
by Sitework