Contactgegevens

Emmstraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

Musicaltheaterklas

Een totaalprogramma, bestaat uit in totaal 85 lessen. € 600,00. Er zijn 6 groepen.


Dit programma bestaat uit de volgende vijf disciplines: Zang, dans, toneel en musicaltheater en janssicalgroepen ook Tapdans

Zang

20 lessen. In deze lessen wordt o.a. gewerkt aan zang- en ademtechniek, repertoireopbouw, interpretatie, meerstemmigheid, koor en solozang. (docent: Marin Krabbenborg)


Dans

20 lessen.

10 lessen techniek. Hoofdzakelijk jazztechniek maar ook moderne en klassieke techniek en showdans wordt in deze les behandeld. Deze lessen zijn om het technisch dansniveau te beheersen en/of te verbeteren. 10 lessen Choreografie, in deze lessen wordt gewerkt aan een choreografie. deze lessen bevorderen opname snelheid en verbinden van technieken.  docent: Lianne Spruijt 


Theaterles

20 lessen. Een les acteertechniek: samenwerken, improviseren, tekstbehandeling, personageopbouw en verdieping, inleving, verbeelding activeren en gebruiken, leren vertrouwen op impulsen en presentatie. Deze lessen zijn om het technisch acteerniveau te beheersen en/of te verbeteren.

Docent: Elly Janssen


Musicaltheater

25 lessen. In deze les komen de verschillende technieken van de drie disciplines samen: zang, dans en toneel, in musical en muziektheater repertoire. Dansen terwijl je zingt, microfoontechniek, presentatietechniek kortom alles wat met musical en theater te maken heeft.

Docent: Elly Janssenby Sitework