Contactgegevens

Emmastraat 38-40
7241 EK Lochem

 0573-254774
 info@jansstheater.nl

EntrActe

EntrActe bestaat uit Elly Janssen en Nini Derlagen. Hun artistieke samenwerking heeft een lange geschiedenis. Al twintig jaar geleden vroeg Elly, of Nini voor haar teksten kon schrijven voor de voorstellingen die ze in de Lochemse Schouwburg maakte. Meteen al bleek dat er een artistieke chemie tussen de twee bestond. Bij toeval ontdekten ze dat de klankkleur van hun stemmen goed bij elkaar paste. Ze zijn samen gaan zingen en zo was EntrActe geboren. De voorstellingen worden gemaakt vanuit de ‘dagelijkse dingen’. Met humor, verbazing en een gezonde dosis zelfspot bekijken ze de wereld om zich heen. Velen zullen zich daarom in het programma herkennen. De voorstelling Koude Vlammen is hun vierde programma


Koude Vlammen
Het nieuwe programma Koude Vlammen is een muzikale cabaretvoorstelling, gemaakt, gespeeld en gezongen door Elly Janssen en Nini Derlagen. Techniek in handen van Rob van den Elskamp.

In Koude Vlammen gaat EntrActe opnieuw op zoek naar situaties en herinneringen waarin velen zich zullen herkennen. De kleine en grote onvolkomenheden van het leven worden tegemoet getreden met humor, verwondering, een tikje zelfspot en een vleugje nostalgie. 

 

Inlichtingen en boekingen
EntrActe treedt niet alleen op in theatertjes, voor (gemeentelijke) instellingen, voor organisaties en verenigingen. Maar ook bij gelegenheden met een meer persoonlijk karakter, waarbij aan de voorstelling een liedje op maat wordt toegevoegd.

info@jansstheater.nl
0573 25 4774

 

by Sitework